Gullebo Skogstransporter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556267-1692 är organisationsnummer för företaget Gullebo Skogstransporter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gullebo Skogstransporter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Gullebo Skogstransporter Aktiebolag finns i.

Gullebo Skogstransporter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-11-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gullebo Skogstransporter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Gullebo Skogstransporter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gullebo Skogstransporter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Eva Elisabeth -Larsson, Jan Adolf

Vill ni komma i kontakt med Gullebo Skogstransporter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0120-21039 eller genom brev på följande adress:
Häradsmärket, 597 97, Åtvidaberg

Bolaget skall utföra transporter av skogsprodukter, uthyrning av lastbil med förare och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gullebo Skogstransporter Aktiebolag och det är Larsson, Jan Adolf som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisor, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,