Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset)

Östergötlands län

Information

Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset) är ett av många verksamheter som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset) finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset) som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1985-07-05. Men sedan 1985-01-01 så har Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ängsv. 18, 597 31, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-14910.

Åtvidaberg arbetar för att verksamheter som Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom elinstallationsbranschen.

Firmatecknare för Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Ulf Ivar Firman tecknas i förening av -Brobäck, Ulf Thomas -Johansson, Ulf Stefan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset) och det är följande personer, Johansson, Ulf Ivar som är född 1942 och har titeln VD, Johansson, Ulf Ivar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Brobäck, Ulf Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Antonsson, Tore Kristian som är född 1946 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Åtvidabergs Elinstallationer AB (Centrumhuset) är 556263-0185.