Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-06-14. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag ska trivas.

Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åtvidaberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra bilreparationer, bedriva bilplåtslageri samt försäljning av bildelar och tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-12641.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag är Johansson, Karl Göte Jonny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Monika Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Sixten som är född 1932 och har titeln Revisor, .

Jonnys Bil och Plåt Aktiebolag har 556261-2522 som sitt organisationsnummer.