Douglas Aviation AB

Östergötlands län

Information

Douglas Aviation AB är en verksamhet som finns i Åtvidaberg. I Douglas Aviation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rydberg, Patric John-Ivar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg Kling, Mia Ulrika som är född 1955 och har titeln Suppleant, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Douglas Aviation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Douglas Aviation AB på telefon 0120-35410.

Bolaget skall tillhandahålla tekniskt stöd, försäljning, förvaring och transport av flygplansdelar till civilt och militärt flyg samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Douglas Aviation AB av bolagstypen Aktiebolag.

Douglas Aviation AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Douglas Aviation AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-17 och Douglas Aviation AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Douglas Aviation AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Douglas Aviation AB har 556251-0965 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.