Curihl Fastigheter AB

Östergötlands län

Information

556242-5024 är organisationsnummer för verksamheten Curihl Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Curihl Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Curihl Fastigheter AB finns i.

Curihl Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1984-03-29 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Curihl Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Curihl Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Curihl Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Curihl Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 0120-29590 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 3 B, 597 53, Åtvidaberg

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga, utveckla och förvalta fast och lös egendom samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Curihl Fastigheter AB och det är Ternstedt, Sven-Olof Timar som är född 1957 och har titeln VD, Ternstedt, Sven-Olof Timar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Claes Sten Edvard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pihl, Nils Richard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor