Thylls Järn & Bygg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Thylls Järn & Bygg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Thylls Järn & Bygg Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Thylls Järn & Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Thylls Järn & Bygg Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1983-11-01. Men sedan 1984-01-01 så har Thylls Järn & Bygg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fågelsångsv. 4, 597 53, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Thylls Järn & Bygg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-29970.

Åtvidaberg arbetar för att bolag som Thylls Järn & Bygg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Thylls Järn & Bygg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva handel med järnvaror och byggnadsmaterial, hushållsmaskiner, trädgårdsmaskiner, skogsmaskiner, köks- inredning, arbetskläder, fritids- och sportutrustning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva byggverksamhet samt uthyrning av motorfordon typ personbilar till företag, offentlig förvaltning och privatpersoner och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Thylls Järn & Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Thylls Järn & Bygg Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Göran Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Karlsson, Göran Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulla Anna Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisor, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Thylls Järn & Bygg Aktiebolag är 556234-5388.