Krog & Råd Gabrielle och Lars Johannison Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556230-8071 är organisationsnummer för företaget Krog & Råd Gabrielle och Lars Johannison Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Krog & Råd Gabrielle och Lars Johannison Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Krog & Råd Gabrielle och Lars Johannison Aktiebolag finns i.

Krog & Råd Gabrielle och Lars Johannison Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-04-22 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Krog & Råd Gabrielle och Lars Johannison Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Krog & Råd Gabrielle och Lars Johannison Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Krog & Råd Gabrielle och Lars Johannison Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johannisson, Brita Gabrielle Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Krog & Råd Gabrielle och Lars Johannison Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-57017 eller genom brev på följande adress:
Värna Bårnäs , 597 93, Åtvidaberg

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom hotell och restaurangbranchen, äga och förvalta fastigheter, äga och förvalta värdepapper, idka handel med konst och antikviteter samt jordbruksverksamhet, försäljning och förädling av jordbruksprodukter, jakt och försäljning av vilt samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Krog & Råd Gabrielle och Lars Johannison Aktiebolag och det är Johannisson, Brita Gabrielle som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor,