SITA Allren i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

SITA Allren i Åtvidaberg AB är ett bolag som finns i Åtvidaberg. I SITA Allren i Åtvidaberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widlund, Mårten Jonas som är född 1970 och har titeln VD, Widlund, Mårten Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Anders Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Kjell Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundsgård, Mats Olov Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorBjerke, Hans Erik som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SITA Allren i Åtvidaberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SITA Allren i Åtvidaberg AB på telefon 0120-13030.

Bolaget ska bedriva transportrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är SITA Allren i Åtvidaberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

SITA Allren i Åtvidaberg AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SITA Allren i Åtvidaberg AB innehar ej F-skattsedel och SITA Allren i Åtvidaberg AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SITA Allren i Åtvidaberg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Jönsson, Kjell Ingemar -Widlund, Mårten Jonas i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

SITA Allren i Åtvidaberg AB har 556195-1095 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.