Åtvidabergs Bok & Tryck Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva tryckeri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åtvidabergs Bok & Tryck Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är Åtvidabergs Bok & Tryck Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1975-10-09 så skapades Åtvidabergs Bok & Tryck Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Åtvidabergs Bok & Tryck Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åtvidabergs Bok & Tryck Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556190-5752 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Åtvidabergs Bok & Tryck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Åtvidabergs Bok & Tryck Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0120-10040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åtvidabergs Bok & Tryck Aktiebolag är Svensson, Karl Roland Gerth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljegren, Karl Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Aina Ingela som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svensson, Maria Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisor, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .