Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag är ett bolag som finns i Åtvidaberg. I Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Stig Olov Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Clary Maja Lena som är född 1942 och har titeln Suppleant, Antonsson, Tore Kristian som är född 1946 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag på telefon 0120-12492.

Bolaget skall bedriva entreprenadrörelse inom maskingrävningsbranschen.

Idag är Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Åtvidabergs Gräv & Schakt Aktiebolag har 556181-4210 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.