Åtvidabergs Industribyggen Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall inom Åtvidabergs kommun äga, förvärva, sälja och utarrendera fastigheter samt uppföra och förvalta byggnader för industri, hantverk, service, förenings och kommunal verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åtvidabergs Industribyggen Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är Åtvidabergs Industribyggen Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1972-11-16 så skapades Åtvidabergs Industribyggen Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Åtvidabergs Industribyggen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åtvidabergs Industribyggen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556172-1266 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Åtvidabergs Industribyggen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Åtvidabergs Industribyggen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0120-29550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Andersson, Per-Olof Anders -Moum, John-Sverre Styrelsen skall bestå av 5 ledamöter och 2 suppleanter.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åtvidabergs Industribyggen Aktiebolag är Andersson, Per-Olof Anders som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Moum, John-Sverre som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brissman, Kurt Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Maria Elisabet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Önnegren, Bo Arvid Roger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjellström, Per-Johan Kemal som är född 1966 och har titeln SuppleantMyrén, Kjell Ragnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisor, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantAndersson, Nils Åke Tage som är född 1944 och har titeln LekmannarevisorSjöö, Sven Evald som är född 1946 och har titeln LekmannarevisorBjörner, Bengt Eric som är född 1931 och har titeln LekmannarevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.