FIALLAM Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556154-6408 är organisationsnummer för bolaget FIALLAM Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FIALLAM Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som FIALLAM Aktiebolag finns i.

FIALLAM Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-12-02 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FIALLAM Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

FIALLAM Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FIALLAM Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med FIALLAM Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0120-12377 eller genom brev på följande adress:
Stenhusg. 6 B, 597 30, Åtvidaberg

Bolagets verksamjet är tandläkarpraktik och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FIALLAM Aktiebolag och det är Nekoui, Amir som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Smeds, Yvonne Elisabeth som är född 1973 och har titeln Suppleant,