ÅSÖ i Åtvidaberg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556129-6723 är organisationsnummer för bolaget ÅSÖ i Åtvidaberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÅSÖ i Åtvidaberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som ÅSÖ i Åtvidaberg Aktiebolag finns i.

ÅSÖ i Åtvidaberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-10-14 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ÅSÖ i Åtvidaberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

ÅSÖ i Åtvidaberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ÅSÖ i Åtvidaberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med ÅSÖ i Åtvidaberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0120-14890 eller genom brev på följande adress:
Örsätter Företagspark, 597 91, Åtvidaberg

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av förbrukningsartiklar samt försäljning av maskinell utrustning och utensilier för storhushåll och bageri- och konditoribranscherna, samt därtill hörande konsultverksamhet, ävensom härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ÅSÖ i Åtvidaberg Aktiebolag och det är Ivarsson, Carl Jonas som är född 1979 och har titeln VD, Ivarsson, Carl Jonas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Carl Lennart Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Anna Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Waller, Karin Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln RevisorF Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,