Aktiebolaget Åtvidabergs Brukshotell

Östergötlands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter för hotell- och restaurangrörelse samt fastigheter för kommunal verksamhet såsom simhall samt driva de i fastigheterna ingående rörelserna, dvs hotell- och restaurangrörelse samt simhallsverksamhet och annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Åtvidabergs Brukshotell vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är Aktiebolaget Åtvidabergs Brukshotell ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1961-10-09 så skapades Aktiebolaget Åtvidabergs Brukshotell och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Åtvidabergs Brukshotell har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Åtvidabergs Brukshotell är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556080-1200 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Aktiebolaget Åtvidabergs Brukshotell Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Åtvidabergs Brukshotell så går det att nå dem via telefon på 08-6270427 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Åtvidabergs Brukshotell är Minerva, Guido som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Vernucci, Rosaria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ericsson, Bo Anders Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Ericsson & Ericsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .