Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1961-02-28. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag ska trivas.

Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva bensinstationsrörelse, bilreparationsrörelse samt köpa och sälja bilar och biltillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-13240.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag är Almroth, Ulf Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvist, Barbro Margareta som är född 1933 och har titeln Suppleant, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Åtvidabergs Bilreparationer Aktiebolag har 556077-4308 som sitt organisationsnummer.