Grus & Cement i Åtvidaberg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556047-9825 är organisationsnummer för företaget Grus & Cement i Åtvidaberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grus & Cement i Åtvidaberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Grus & Cement i Åtvidaberg Aktiebolag finns i.

Grus & Cement i Åtvidaberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1946-08-05 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grus & Cement i Åtvidaberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Grus & Cement i Åtvidaberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grus & Cement i Åtvidaberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johansson Mård, Eva Birgitta -Johansson, Anne-Sofie Monica

Vill ni komma i kontakt med Grus & Cement i Åtvidaberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0120-10505 eller genom brev på följande adress:
Vrånghult Grustäkt, 597 91, Åtvidaberg

Bolaget skall driva fabriks- och handelsrörelse inom grus- och cementvarubranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grus & Cement i Åtvidaberg Aktiebolag och det är Johansson, Carl Gunnar Anders som är född 1946 och har titeln VD, Johansson, Carl Gunnar Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hilbers, Inger Gunilla Kristina som är född 1940 och har titeln Suppleant, Johansson Mård, Eva Birgitta som är född 1934 och har titeln Suppleant, Johansson, Anne-Sofie Monica som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln RevisorRevision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,