N.N. Restoration Service

Östergötlands län

Information

N.N. Restoration Service hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där N.N. Restoration Service finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. N.N. Restoration Service tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket N.N. Restoration Service har haft sedan 1998-01-01. N.N. Restoration Service har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till N.N. Restoration Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

N.N. Restoration Service har idag 540808-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för N.N. Restoration Service

Golvslipning, grävningsarbeten, försäljning av material. Fordons- reparationer och uthyrning av maskiner.

I N.N. Restoration Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Nils Axel Henning som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .