SW Byggservice, Sören Wilhelmsson

Östergötlands län

Information

491210-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SW Byggservice, Sören Wilhelmsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SW Byggservice, Sören Wilhelmsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som SW Byggservice, Sören Wilhelmsson finns i.

SW Byggservice, Sören Wilhelmsson har varit registrerat sedan 1995-11-20 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SW Byggservice, Sören Wilhelmsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SW Byggservice, Sören Wilhelmsson är och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för SW Byggservice, Sören Wilhelmsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med SW Byggservice, Sören Wilhelmsson så kan ni göra det på telefon genom 0120-23036 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet, snickerier, murningsarbeten, om- och tillbyggnad av fastigheter och därmed liknande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SW Byggservice, Sören Wilhelmsson och det är Wilhelmsson, Karl Sören som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,