Falerums Bil och Mek

Östergötlands län

Information

490623-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Falerums Bil och Mek. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Falerums Bil och Mek är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Falerums Bil och Mek finns i.

Falerums Bil och Mek har varit registrerat sedan 1997-10-03 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Falerums Bil och Mek så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Falerums Bil och Mek är och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Falerums Bil och Mek är följande:

Vill ni komma i kontakt med Falerums Bil och Mek så kan ni göra det på telefon genom 0120-20035 eller genom brev på följande adress:

Bilreparationer, service av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Falerums Bil och Mek och det är Andersson, Karl Agne Sigurd som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,