Falerums bygg- och hyrservice

Östergötlands län

Information

Falerums bygg- och hyrservice är ett av många verksamheter som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Falerums bygg- och hyrservice finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Falerums bygg- och hyrservice är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Falerums bygg- och hyrservice som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1997-03-03. Men sedan 1997-01-01 så har Falerums bygg- och hyrservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Falerums bygg- och hyrservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-20059.

Åtvidaberg arbetar för att verksamheter som Falerums bygg- och hyrservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Falerums bygg- och hyrservice. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Bygg- och måleriarbeten, inköp och försäljning av nya och begagnade snickeri- och fritidsmaskiner samt renovering och uthyrning av dessa.

Firmatecknare för Falerums bygg- och hyrservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Falerums bygg- och hyrservice och det är följande personer, Hammarqvist, Bengt Harry som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Falerums bygg- och hyrservice är 490514-XXXX.