Holmbo Byggmaterial Lars Carlsson

Östergötlands län

Information

490421-XXXX är organisationsnummer för bolaget Holmbo Byggmaterial Lars Carlsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmbo Byggmaterial Lars Carlsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Holmbo Byggmaterial Lars Carlsson finns i.

Holmbo Byggmaterial Lars Carlsson har varit registrerat sedan 1973-07-27 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmbo Byggmaterial Lars Carlsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Holmbo Byggmaterial Lars Carlsson är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Holmbo Byggmaterial Lars Carlsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holmbo Byggmaterial Lars Carlsson så kan ni göra det på telefon genom 0120-40062 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av trävaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmbo Byggmaterial Lars Carlsson och det är Karlsson, Lars Örjan Uno som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,