Hålebo Gård, Häst & Får

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åtvidaberg och Hålebo Gård, Häst & Får är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Hålebo Gård, Häst & Får är ett av dem. Statusen för Hålebo Gård, Häst & Får är att Bolaget är aktivt.

Hålebo Gård, Häst & Får är ett Enskild firma och skapades 2001-02-05. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där företaget finns i jobbar för att företag som Hålebo Gård, Häst & Får ska trivas.

Hålebo Gård, Häst & Får är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Åtvidaberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Djurskötsel samt avel, uppfödning och handel med djur. import, export samt handel med tyg, kläder, sportartiklar. jordbruk & ekoturistik. husrenovering och enklare byggarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hålebo Gård, Häst & Får är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24.

Idag är Hålebo Gård, Häst & Får och det finns flera företag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Hålebo Gård, Häst & Får så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-31022.

.

De som är på något sätt har med Hålebo Gård, Häst & Får är Forss Öhrn, Maria Katarina som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, Öhrn, Lars-Eric Wilhelm som är född 1950 och har titeln Prokurist, .

Hålebo Gård, Häst & Får har 470929-XXXX som sitt organisationsnummer.