B.T:s HANTVERK

Östergötlands län

Information

430711-XXXX är organisationsnummer för företaget B.T:s HANTVERK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B.T:s HANTVERK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som B.T:s HANTVERK finns i.

B.T:s HANTVERK har varit registrerat sedan 1980-04-03 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B.T:s HANTVERK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

B.T:s HANTVERK är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för B.T:s HANTVERK är följande:

Vill ni komma i kontakt med B.T:s HANTVERK så kan ni göra det på telefon genom 0494-60106 eller genom brev på följande adress:

Snickerier och plåtarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med B.T:s HANTVERK och det är Tannmark, Nils Börje som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,