Bokförlaget Borken

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åtvidaberg och Bokförlaget Borken är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bokförlaget Borken är ett av dem. Statusen för Bokförlaget Borken är att Bolaget är aktivt.

Bokförlaget Borken är ett Enskild firma och skapades 1984-12-07. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där företaget finns i jobbar för att företag som Bokförlaget Borken ska trivas.

Bokförlaget Borken är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Åtvidaberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utgivning av läromedel jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokförlaget Borken är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Bokförlaget Borken och det finns flera företag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Bokförlaget Borken så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5076268.

.

De som är på något sätt har med Bokförlaget Borken är Mattsson, Nils-Göran som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bokförlaget Borken har 420509-XXXX som sitt organisationsnummer.