Östgöta Monitoring Tor Nyberg

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åtvidaberg och Östgöta Monitoring Tor Nyberg är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Östgöta Monitoring Tor Nyberg är ett av dem. Statusen för Östgöta Monitoring Tor Nyberg är att Bolaget är aktivt.

Östgöta Monitoring Tor Nyberg är ett Enskild firma och skapades 1999-05-05. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där företaget finns i jobbar för att företag som Östgöta Monitoring Tor Nyberg ska trivas.

Östgöta Monitoring Tor Nyberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-25. I Åtvidaberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utveckling och försäljning av produkter (tekniska) till hushåll och företag, distribution och försäljning av förpackade livsmedel (smörgåsar) till företag. import, export av tekniska artiklar och bevakningsföretag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Östgöta Monitoring Tor Nyberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-25.

Idag är Östgöta Monitoring Tor Nyberg och det finns flera företag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Östgöta Monitoring Tor Nyberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-13707.

.

De som är på något sätt har med Östgöta Monitoring Tor Nyberg är Nyberg, Tor som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Östgöta Monitoring Tor Nyberg har 390617-XXXX som sitt organisationsnummer.