Sune System Engineering

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Enskild firma som heter Sune System Engineering. Det finns flera bolag som liknar Sune System Engineering i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sune System Engineering är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-25 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2000-09-29 så har Sune System Engineering varit registrerat och sedan 2000-09-25 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sune System Engineering och det finns fler bolag som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Sune System Engineering så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sune System Engineering så kan ni göra det på 0431-25352.

Konsultverksamhet inom området systemintegration, för i första hand militära flygplan och helikoptrar, översättning från engel- ska till svenska av tekniska och eller militärhistoriska texter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Alf Evert Sune som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sune System Engineering har 390114-XXXX som sitt organisationsnummer.