Lena Källström Text och Form

Östergötlands län

Information

370714-XXXX är organisationsnummer för företaget Lena Källström Text och Form. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lena Källström Text och Form är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Lena Källström Text och Form finns i.

Lena Källström Text och Form har varit registrerat sedan 1997-01-23 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lena Källström Text och Form så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Lena Källström Text och Form är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Lena Källström Text och Form är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lena Källström Text och Form så kan ni göra det på telefon genom 013-12285 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet, datorbaserad och manuell verksamhet med redigering och framställning av tryckoriginal, informations- material, turistinformation. Framställa original med bild och text.

Det finns olika personer som har en koppling med Lena Källström Text och Form och det är Källström, Lena Margareta som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,