Östlunds Snickeri

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åtvidaberg och Östlunds Snickeri är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Östlunds Snickeri är ett av dem. Statusen för Östlunds Snickeri är att Bolaget är aktivt.

Östlunds Snickeri är ett Enskild firma och skapades 2005-12-29. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Östlunds Snickeri ska trivas.

Östlunds Snickeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Åtvidaberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Snickeriarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Östlunds Snickeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är Östlunds Snickeri och det finns flera verksamheter som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Östlunds Snickeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-10609.

.

De som är på något sätt har med Östlunds Snickeri är Östlund, Sven Olof Harry som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Östlunds Snickeri har 330917-XXXX som sitt organisationsnummer.