MariNettés Mat & Café Handelsbolag

Östergötlands län

Information

MariNettés Mat & Café Handelsbolag är ett företag som finns i Åtvidaberg. I MariNettés Mat & Café Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellström, Anette Margareta som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Lindberg, Eva Elisabeth Mari som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med MariNettés Mat & Café Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MariNettés Mat & Café Handelsbolag på telefon 0120-20060.

Restaurang och café rörelse. Catering samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är MariNettés Mat & Café Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

MariNettés Mat & Café Handelsbolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MariNettés Mat & Café Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och MariNettés Mat & Café Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MariNettés Mat & Café Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

MariNettés Mat & Café Handelsbolag har 969727-0073 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.