Förlaget Holzweg - Akademi och litteratur Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969726-3052 är organisationsnummer för bolaget Förlaget Holzweg - Akademi och litteratur Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Förlaget Holzweg - Akademi och litteratur Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Förlaget Holzweg - Akademi och litteratur Handelsbolag finns i.

Förlaget Holzweg - Akademi och litteratur Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-04-10 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Förlaget Holzweg - Akademi och litteratur Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Förlaget Holzweg - Akademi och litteratur Handelsbolag är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Förlaget Holzweg - Akademi och litteratur Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Förlaget Holzweg - Akademi och litteratur Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Slevringev. 14G, 597 31, Åtvidaberg

Förlagsverksamhet Utgivning och publicering av litteratur-akademisk och skönlitterär.

Det finns olika personer som har en koppling med Förlaget Holzweg - Akademi och litteratur Handelsbolag och det är Fagerberg, Marita Christina som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Pedersen, Lars Daniel som är född 1978 och har titeln Bolagsman,