Swedish Marketing and Consultation Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Swedish Marketing and Consultation Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Swedish Marketing and Consultation Handelsbolag finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Swedish Marketing and Consultation Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Swedish Marketing and Consultation Handelsbolag har funnits sedan och 2006-11-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Swedish Marketing and Consultation Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mossv. 13, 597 31, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2404340.

Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Swedish Marketing and Consultation Handelsbolag har idag 969719-7276 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Swedish Marketing and Consultation Handelsbolag

Import och handel av byggvaror, möbler och biltillbehör samt konsulttjänster till företag som vill ha hjälp med inköp av varor och tjänster och att hitta samarbetspartners i Polen.

I Swedish Marketing and Consultation Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Szkudlarz, Jaroslaw som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Wester, Per-Olov som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .