EPS Stugan Handelsbolag

Östergötlands län

Information

EPS Stugan Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där EPS Stugan Handelsbolag finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. EPS Stugan Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket EPS Stugan Handelsbolag har haft sedan 2006-05-11. EPS Stugan Handelsbolag har funnits sedan och 2006-06-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till EPS Stugan Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

EPS Stugan Handelsbolag har idag 969718-3375 som sitt organisationummer.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för EPS Stugan Handelsbolag

Stugtillverkning och handel med stugtillbehör.

I EPS Stugan Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nygård, Annika Christine som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Sture Henry som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .