MN e-sport Activity Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969708-0845 är organisationsnummer för företaget MN e-sport Activity Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MN e-sport Activity Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åtvidaberg som är den kommunen som MN e-sport Activity Handelsbolag finns i.

MN e-sport Activity Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-02-02 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för MN e-sport Activity Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-07.

MN e-sport Activity Handelsbolag är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för MN e-sport Activity Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Mikael Myrén och Nicklas Gustavsson var för sig.

Vill ni komma i kontakt med MN e-sport Activity Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Västantorpsv. 17, 597 41, Åtvidaberg

Arrangör av evengemang.

Det finns olika personer som har en koppling med MN e-sport Activity Handelsbolag och det är Gustavsson, Karl Erik Nicklas som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Myrén, Mikael Karl Ragnar som är född 1988 och har titeln Bolagsman,