Niklas Nilsson El och fastighetstjänst Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Niklas Nilsson El och fastighetstjänst Kommanditbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Niklas Nilsson El och fastighetstjänst Kommanditbolag finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Kommanditbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Niklas Nilsson El och fastighetstjänst Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Niklas Nilsson El och fastighetstjänst Kommanditbolag har haft sedan 2004-03-04. Niklas Nilsson El och fastighetstjänst Kommanditbolag har funnits sedan och 2004-03-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Niklas Nilsson El och fastighetstjänst Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Garpbergsstigen 3, 585 95, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9523580.

Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Niklas Nilsson El och fastighetstjänst Kommanditbolag har idag 969699-5431 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären ensam. är den som för stunden ansvarar för Niklas Nilsson El och fastighetstjänst Kommanditbolag

Elinstallationer, reparationer och service av el i fastigheter. Försäljning av hushållsmaskiner. Fastighetsservice.

I Niklas Nilsson El och fastighetstjänst Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Nils Håkan Niklas som är född 1972 och har titeln Komplementär, Nilsson, Pernilla Kristina som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare, .