Gamla Prästgårdens Hälsa & Miljö Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Gamla Prästgårdens Hälsa & Miljö Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Gamla Prästgårdens Hälsa & Miljö Handelsbolag finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Gamla Prästgårdens Hälsa & Miljö Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Gamla Prästgårdens Hälsa & Miljö Handelsbolag har haft sedan 2002-08-05. Gamla Prästgårdens Hälsa & Miljö Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Gamla Prästgårdens Hälsa & Miljö Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björsäter Prästgården, 597 94, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Gamla Prästgårdens Hälsa & Miljö Handelsbolag har idag 969685-2251 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Gamla Prästgårdens Hälsa & Miljö Handelsbolag

Konsultation, praktik och kursverksamhet med inrtiktning på hälsa och miljö.

I Gamla Prästgårdens Hälsa & Miljö Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lönnberg Woxler, Barbro Ingegerd som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Woxler, Per Nils som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .