CB:s Training Handelsbolag

Östergötlands län

Information

CB:s Training Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där CB:s Training Handelsbolag finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. CB:s Training Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. CB:s Training Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till CB:s Training Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsvikstorp , 597 93, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9411020.

Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

CB:s Training Handelsbolag har idag 969670-5954 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för CB:s Training Handelsbolag

Träning av hästar och ryttare. Försäljning av foder och utrustning. Arrangemang av uteritter. Uthyrning av stallplatser. Konsultation och föreläsningar.

I CB:s Training Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berndtsson, Anders Sture som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Karlsson Berndtsson, K M Pernilla som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .