NATURLIGT-vis, Ingalill o Lars Dahlén Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Tillverkning och försäljning av smycken och prydnadsföremål, formgivning och därmed sammanhängande dokumentationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NATURLIGT-vis, Ingalill o Lars Dahlén Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Åtvidaberg så är NATURLIGT-vis, Ingalill o Lars Dahlén Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1992-05-08 så skapades NATURLIGT-vis, Ingalill o Lars Dahlén Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel NATURLIGT-vis, Ingalill o Lars Dahlén Handelsbolag har haft det sedan 2008-05-15.

NATURLIGT-vis, Ingalill o Lars Dahlén Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-05-15

916696-1657 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åtvidaberg.

Just nu är NATURLIGT-vis, Ingalill o Lars Dahlén Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med NATURLIGT-vis, Ingalill o Lars Dahlén Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0120-70020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom NATURLIGT-vis, Ingalill o Lars Dahlén Handelsbolag är Dahlén, Inga-Lill som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Dahlén, Lars Erik som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .