Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag är ett av många företag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1991-01-11. Men sedan 1991-01-01 så har Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Västantorp, 597 91, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-14614.

Åtvidaberg arbetar för att företag som Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Restaurang.

Firmatecknare för Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag och det är följande personer, Blomberg, Jan Axel Fritiof som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Blomberg, Pär Axel Stefan som är född 1969 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Nya Golfrestaurangen Johansson/Blomberg Handelsbolag är 916695-2250.