Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åtvidaberg och Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1987-11-27. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag ska trivas.

I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Pizzeria.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-10016.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag är Ekici, Riza som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Tiftikci, Sedat som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Pizzeria Celap, Riza, Sedat Handelsbolag har 916692-4218 som sitt organisationsnummer.