Handelsbolaget Scan Travel Center

Östergötlands län

Information

Handelsbolaget Scan Travel Center hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Handelsbolaget Scan Travel Center finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Scan Travel Center tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Handelsbolaget Scan Travel Center har haft sedan 2008-01-31. Handelsbolaget Scan Travel Center har funnits sedan och 2008-01-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Scan Travel Center så kan ni göra det genom att skicka er post till Radhusg. 39, 597 30, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0120-13912.

Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Handelsbolaget Scan Travel Center har idag 916518-7643 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Scan Travel Center

Incoming operator d v s att representera utländska rese- företag vid planering och genomförande av gruppresor i Skandinavien.

I Handelsbolaget Scan Travel Center så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Serrander, Anna Kristina Elisabeth som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Serrander, Karl Gunnar Robert som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .