Rickards Jacobssons Allservice

Östergötlands län

Information

Rickards Jacobssons Allservice är en verksamhet som finns i Åtvidaberg. I Rickards Jacobssons Allservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Rickard Göran Jacob som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rickards Jacobssons Allservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rickards Jacobssons Allservice på telefon 070-2698967.

Bedriva snickeriarbeten samt övriga arbeten inom bygg och entreprenadverksamhet.

Idag är Rickards Jacobssons Allservice av bolagstypen Enskild firma.

Rickards Jacobssons Allservice är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rickards Jacobssons Allservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-24 och Rickards Jacobssons Allservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-24.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rickards Jacobssons Allservice så är det följande:

Rickards Jacobssons Allservice har 810814-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.