wowo

Östergötlands län

Information

770326-XXXX är organisationsnummer för verksamheten wowo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som wowo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som wowo finns i.

wowo har varit registrerat sedan 2009-11-26 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för wowo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

wowo är och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för wowo är följande:

Vill ni komma i kontakt med wowo så kan ni göra det på telefon genom 070-6454562 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom musikproduktion, management av artister, turnéer och övriga frågor gällande musikproduktion och artistmanagement.

Det finns olika personer som har en koppling med wowo och det är Andersson, Jim Enar som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,