Kulturhuset i Åtvidaberg ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Kulturhuset i Åtvidaberg ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Ekonomisk förening. Kulturhuset i Åtvidaberg ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Kulturhuset i Åtvidaberg ekonomisk förening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 769612-0224.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0120-10068 alternativt besöka eller skicka post till Kulturhuset i Åtvidaberg ekonomisk förening på följande adress Stenhusg. 1, 597 30, Åtvidaberg.

Kulturhuset i Åtvidaberg ekonomisk förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Kulturhuset i Åtvidaberg ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla kulturella aktiviteter för sina medlemmar. Föreningen ska verka för att skapa en långsiktig plattform för kulturella aktiviteter i Åtvidabergs kommun. Föreningen ska äga och förvalta fastigheterna Graymeden 10 och Åtvidaberg 6:62.