Hår-Resande Pia

Östergötlands län

Information

750724-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hår-Resande Pia. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hår-Resande Pia är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Hår-Resande Pia finns i.

Hår-Resande Pia har varit registrerat sedan 1999-09-16 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hår-Resande Pia så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Hår-Resande Pia är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Hår-Resande Pia är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hår-Resande Pia så kan ni göra det på telefon genom 0455-19756 eller genom brev på följande adress:

Resande frisör samt försäljning av hårvårdsprodukter och hälsokosmetik.

Det finns olika personer som har en koppling med Hår-Resande Pia och det är Dahlgren, Pia Cecilia som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,