Hannäs Folketshusförening u p a

Östergötlands län

Information

Föreningen har till ändamål att uppföra. förvalta och tillhandahålla allmänna samlingslokaler och att i dessa erbjuda förhyrarna möjlighet att bedriva förenings-,kultur-, bildnings- och nöjesverksamhet samt att därvid främja medlemmarnas ekonomiska intresse. föreningen kan också i egen regi svara för angivna verksamheter. föreningen skall vara ansluten till folkets hus riksorganisation (fhr).

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hannäs Folketshusförening u p a vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Åtvidaberg så är Hannäs Folketshusförening u p a en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1949-02-28 så skapades Hannäs Folketshusförening u p a och verksamheten är har ej F-skattsedel.

733600-0653 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Hannäs Folketshusförening u p a och det finns många verksamheter som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Hannäs Folketshusförening u p a så går det att nå dem via telefon på 0120-42050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lars Hagman och Dag Petersson, i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hannäs Folketshusförening u p a är Hagman, Lars som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Åke Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anita Elisabet som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Sonja Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Dag Erik Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallentin, Per Anders Evald som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotGustafsson, Per-Olof som är född 1934 och har titeln Suppleant, Karlsson, Erik Birger som är född 1928 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven som är född 1930 och har titeln Suppleant.