Bostadsrättsföreningen Hjorten i Åtvidaberg

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Bostadsrättsföreningen Hjorten i Åtvidaberg. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Hjorten i Åtvidaberg tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Hjorten i Åtvidaberg är ej momsregistretat och har organisationsnummer 722000-1999.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0120-12731 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Hjorten i Åtvidaberg på följande adress Trädgårdsg. 19 B, 597 40, Åtvidaberg.

Bostadsrättsföreningen Hjorten i Åtvidaberg är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Hjorten i Åtvidaberg så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Gustafsson, Pia Ros-Marie Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant . Karlsson, Anders Åke Bertil som är född 1947 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder pch andra lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.