Bostadsrättsföreningen Radhusdalen

Östergötlands län

Information

722000-0579 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Radhusdalen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Radhusdalen är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Åtvidaberg som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Radhusdalen finns i.

Bostadsrättsföreningen Radhusdalen har varit registrerat sedan 1953-05-08 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Radhusdalen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Radhusdalen är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Radhusdalen är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johansson, Alf Kenneth Håkan -Kempe, Sven Anders

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Radhusdalen så kan ni göra det på telefon genom 0120-13420 eller genom brev på följande adress:
Malmv. 6 C, 597 50, Åtvidaberg

Föreningen har till ändamål att uppföra, besitta och förvalta fastigheterna kv Fanéraren 1 och Svarvaren 1 i Åtvidabergs köping för att i dessa upplåta bostäder åt föreningens med- lemmar under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Radhusdalen och det är Johansson, Alf Kenneth Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kambrink, Sven Arne Conny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kempe, Margareta Jadwiga Elisab. som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kempe, Sven Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlund, Stefan Bo Johan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Bo Christer som är född 1952 och har titeln SuppleantGöransson, Ina Viktoria som är född 1938 och har titeln Suppleant,