Bostadsrättsföreningen Ekängen

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Bostadsrättsföreningen Ekängen. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Ekängen tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Ekängen är ej momsregistretat och har organisationsnummer 722000-0397.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

Bostadsrättsföreningen Ekängen är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Ekängen så sitter följande personer i styrelsen: , , , Brolin, Signe Maj-Lis som är född 1945 och har titeln Suppleant , Kvarforth, Ingrid Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant , Sigvardson, Nils Jonny som är född 1965 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.