Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Åtvidaberg

Östergötlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt med- lemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostads- rätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Åtvidaberg vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Åtvidaberg så är Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Åtvidaberg ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1992-06-26 så skapades Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Åtvidaberg och bolaget är har ej F-skattsedel.

716426-3043 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Åtvidaberg och det finns många bolag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Åtvidaberg så går det att nå dem via telefon på 0120-12184 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Åtvidaberg är Nydal, Lars Erik Roland som är född 1945 och har titeln Likvidator, .