Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening är ett företag som finns i Åtvidaberg. I Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekström, Kerstin Linnéa som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Eriksson Ianke, Björn som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Carl Alf Kenneth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg, Lars Jimmy Vilhelm som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Örjan Uno som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Lars-Johan Magnus som är född 1974 och har titeln SuppleantSvensson, Oskar Jon som är född 1974 och har titeln Suppleant, Svärd, Sven Conny Emanuel som är född 1973 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening på telefon 0120-40062.

Föreningen skall för att bibehålla samhällsservicen i Hannäs stimulera, utveckla och driva verksamhet som boende, småskalig företagsamhet och service. Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bygga och förvalta hyresbostäder i Hannäs kyrkby, att vid behov bygga och förvalta skola, daghem, ålderdomshem m m, att vid behov driva barnomsorgsverksamhet och äldreomsorg, att även bedriva annan liknanade eller anknytande verksamhet.

Idag är Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-06-05 och Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-06-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson Ianke, Björn -Karlsson, Lars Örjan Uno

Bygg och Bo i Hannäs ekonomisk förening har 716426-2987 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.